Bambi Let’s Dream 50ml EdT.

Beauty Blogmas

dsc_0479Bij deze speciale Disney week kan het heerlijke Disney parfum Bambi Let’s Dream natuurlijk niet ontbreken. Het is een prachtige flacon met in de hoofdrol, Bambi. Ik als groot Disney fan kon hem natuurlijk niet laten staan en in deze week kan ik hem perfect reviewen.

dsc_0480

Het parfum:

Bambi Let’s Dream! is een romantische geur, speelse maar jonge geur. Vergis je niet want Let’s Dream is totaal niet kinderachtig, het is een wel degelijk een vrouwelijke geur.

“Douglas.nl: Een sensatie voor alle zintuigen, samengesteld uit kostelijke mango’s, witte perzikbloesems, rode bosbessen, zachte, crèmige karamel, een bont boeket van woudbloemen, sandel- en rozenhout en betoverende vanillepoeder.”

Bambi Let’s Dream ruikt fris, lief en toch een beetje zoet. Door de sandel- en rozenhout en vanillepoeder heeft de geur ook iets een warm tintje. Het is een alledaags parfum maar zeker geen die ‘saai’ is.

dsc_0483

Voor een Eau de Toilette blijft Bambi Let’s Dream goed hangen. De flacon is prachtig, alleen daarom wilde ik het parfum al graag op mijn kast hebben staan. Naast dat het ook nog een heerlijk parfum is, is hij ook goed betaalbaar, win!

Voor een EdT van 50ml betaal je €14,95 en je kan het parfum ook heel goed en makkelijk online bestellen bij Douglas.

Ben jij benieuwd naar dit parfum?

bernadet

6 thoughts on “Bambi Let’s Dream 50ml EdT.”

  1. Ik vind het flesje zo schattig. Mijn zus wil deze heel graag maar was bang dat de geur zou tegenvallen of niet lang bleef hangen. Nu ik dit artikel gelezen heb ga ik haar binnenkort eens verrassen met dit geurtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge