Ik als blogger – TAG

Lifestyle

Ik weet het ik pas niet meer in deze hype. Deze tag is nu al van een tijd terug maar ik had zin om te schrijven al wist ik niet goed waarover. Juist deze reden gaf mij het zetje om deze tag in te vullen. Want hoe ben ik eigenlijk als blogger?

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Ik kan overal inspiratie uit halen. Davey, een goed boek, mooie make-up producten, een tv programma of site dat mij aanspreekt. Soms hoef ik zelfs maar een foto te maken en dan kan er al een heel artikel uit mijn vingers rollen.

Wat eet of drink je tijdens het bloggen?
Eerlijk? Niks. Ik haat het om te eten als ik met een hand aan het schrijven/typen ben. Ik wil met volle concentratie op mijn artikel zitten en dit lukt mij echt niet als ik tussen door nog aan het eten ben.

Als jij een jaaroverzicht voor je blog maakt, wanneer begin je daar dan mee?
Dit soort artikelen hebben wij eigenlijk nog nooit gemaakt op onze blog. Misschien een leuk ideetje voor het einde van dit jaar.

Wat is het meest waardevolle dat je als blogger geleerd hebt?
Wees dicht bij jezelf. Je zal in het blogger wereldje altijd eens keihard op je bek gaan maar als je alleen maar schrijft waar jij je goed over voelt zul je je lezers alleen maar blijven overtuigen. Fake niks, wees wie je bent.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
Ik blog het liefst in de avond. Davey ligt in bed. Ik neem mijn laptop mee naar boven en ga lekker op bed liggen. Ik vind dit een heerlijk moment van de dag. Warme kop koffie erbij. Kunnen jullie al raden hoe ik er nu bij lig?

Wat zou je willen bereiken als blogger?
Dat vind ik lastig. Ik wil vooral mezelf gelukkig maken. Bloggen is iets wat ik heel graag doe maar ik wil niet mijn privé leven ervoor op het spel zetten. Ik heb enorm veel wilskracht om hier iets groots van te maken maar ik zie het niet zitten om dit te forceren.

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
Nee eigenlijk niet. Dit komt doordat ik alleen maar artikelen plaats waar ik 100% achter sta. Geen woord gelogen en alles recht uit mijn vingers. Dat zijn de fijnste artikelen die ik schrijf.

Heb jij veel contact met collega bloggers?
Had? Ja. Tegenwoordig is dit aardig terug gelopen maar heb ik natuurlijk altijd partner in crime Bernadet aan mijn zijde. We hebben wél nog heel leuk contact met Leonie wat altijd super gezellig is. Maar, zijn er bloggers die in een gezellige app groep ofzo willen? Kunnen zij mij altijd een berichtje sturen. Het lijkt mij leuk er een te starten.

Wat voor muziek/programma staat er aan tijdens het bloggen?
Niks. Ik ben echt een saaie muts maar ik ben zo’n iemand die dan constant zinnen uit die serie of liedje gaat typen haha.

Op welke dag ontstaan de meeste artikelen?
Ik heb geen speciale dag.

Op welk artikel op je blog ben je het meest trots?
Ik denk het artikel over mijn gewicht. Dit artikel kan je trouwens hier even teruglezen. Ik heb hier echt mijn hard op tafel gegooid en vond het daarom ook mega spannend om dit artikel uiteindelijk online te zetten. Al moet ik zeggen dat dit mij dus aardig goed gelukt is.

Waarom zou iemand een blog moeten beginnen, volgens jou?
Je moet natuurlijk helemaal niks. Ik zou vooral een blog beginnen als het je heel erg leuk lijkt. Doe het niet voor de producten of voor het geld want dit gaat je heel erg tegenvallen. Ik begon een blog omdat ik mijn verhalen kwijt moest. Ik wilde ze delen en vond een uitlaatklep op mijn blog.

3 thoughts on “Ik als blogger – TAG”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge