A look in my dream: Part 2

Lifestyle

Een week geleden nam ik jullie mee in mijn dromen. Ik heb afgelopen tijd weer zó bizar gedroomd dat ik graag weer een droom met jullie wilde delen. Deze droom gaat over baby’s, bloed, bevallingen en een kermis.

‘Don en ik waren weer zwanger. Nja IK was zwanger. Samen organiseerden wij een heuze gender reveal party MET vliegtuigjes. Je weet wel die dingen op de kermis die je met een knopje omhoog en naar beneden kan brengen. Ook wel de Aladdin attractie in Disneyland genoemd. TEAM ROZE!! TEAM BLAUW!! Schreeuwden we. Het was een gezellig feestje en we kwamen er achter dat we een dochter verwachtten. Ik was 30 weken zwanger en had wat last van mijn buik. Don zei dat ik naar bed moest gaan. Hij kwam er zelf even bij zitten en samen keken we tv. ‘Moet je nou eens voelen zei ik.’ Volgens mij is ze ingedaald. Hij legde zijn hand onder mijn buik en voelde harde bonken daar binnen. Samen besloten we toch maar even de verloskundige te bellen. De verloskundige was langs geweest maar er bleek niks aan de hand. Dit konden best wel eens oefen weeën zijn. Don en de verloskundige stonden op en regelden nog wat papier werk. Toen ik opeens schreeuwden: ‘DON HELP!!!’. Ik voelde drang om te persen en daar was het hoofdje al. Binnen een minuut glipte er een nat en warm kindje uit mij. Ik pakte het kindje aan. Ze voelde slap. De verloskundige zei meteen: ‘Oké, bel 1-1-2. Dit is niet goed. Kim rustig blijven. Je moet er rekening mee houden dat je kindje dit niet overleefd.’ Ze was blauw en ze lag daar maar. Ze was zó mooi! Don en de verloskundige draaiden om toen ik zei: “Ze beweegt! Ze doet het!”. Mijn tranen van verdriet veranderde in tranen van vreugde.Ik nam het kindje op mijn borst. Don kwam naast me zitten op het bed en sloeg een arm om me heen. Je bent een kanjer herhaalde hij. Wat is ze mooi hé. Een wonder zei ik. De verloskundige hielp mij met de nageboorte wat ook weer snel gebeurde. Jeetje Kim herhaalde ze. Jij bent een snelle met bevallen! ‘Nou met Davey was het wel anders hoor. Ze was een duivel’ grapte hij. De verloskundige legde de baby aan het zuurstof omdat ze wat te kort had. Dit alles bij ons thuis. Don werd gelijk naar de winkel gestuurd want omdat ik nog geen 30 weken zwanger was had ik nog geen voeding, luiers en laatste spulletjes in huis. Ik leefde in een roes en was in shock. Davey sliep heerlijk door dit alles heen en we besloten hem maar niet wakker te maken. De verloskundige ging naar huis omdat onze baby een wonder was. Ze deed het zo goed. Ik moest proberen wat te slapen. Maar elke keer als ik bijna in slaap viel schrok ik wakker. Ik wilde mijn kindje bij me…’

Weer een rare droom hé? Ik heb meteen de betekenis voor jullie opgezocht. Angst voor de uitkomst van een bepaald besluit of situatie | Nieuwe projecten of gedachten in ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge