3x herfst outfits

Fashion

img_3146
Volgensmij is het nu wel algemeen bekend dat de herfst mijn favoriete seizoen is. Truien zijn lekker warm, rokjes kunnen nog net met het klein beetje kou en veel rode en donkeren kleuren. Mijn favo combinatie. Op PLM heb ik nog niet vaak een outfit gedeeld maar vandaag wil ik er toch aan wagen. Ik laat mijn favoriete herfst outfits zien in 3 verschillende stijlen.

Girly Chique

img_3196
Of dit een favoriet is? Nee zeker niet. Ik voel me er zelfs heel ongemakkelijk in terwijl ik het andere meiden altijd super leuk vind staan. Een rokje gecombineerd met een leer jasje of een gebreide trui. Helemaal mijn stijl.

Voor deze outfit heb je nodig:

 • Een basic zwart rokje – Boohoo

 • Gestreepte top – H&M

 • Leren jasje – Primark

 • Stoere Laarsjes – Zara

Rock Mom

img_3198
Bij deze outfit moet ik altijd aan Anna Saccone denken van de Sacconejoly’s en hun super leuke YouTube kanaal. Om bepaalde reden vind ik dit echt een mommy outfit. Simpel maar toch stoer en verschillende stijlen gecombineerd. Ik voel me enorm op mijn gemak in deze outfit. De typische herfst kleuren komen hier in terug en ik heb zelf het idee dat door rood mijn gezicht beter uit komt.

Voor deze outfit heb je nodig:

 • Gestreepte top – Primark

 • Houthakkers blouse – Primark

 • Ripped jeans – H&M

 • Chelsea boots – Zara

Stay home day

img_3203
Dan de laatste outfit. Simpel en heerlijk warm. Deze trui gecombineerd met de sjaal kan prima voor een off day. Lekker luieren op de bank of schoonmaken thuis. Of ik met deze outfit de deur uit zal gaan? Ja waarom niet? Ik vind dit niet de typische ‘zwerver’ outfit maar je kan hier prima mee de deur uit. Gewoon een boodschap doen of een dagje de stad in. Ik zou het gewoon doen.

Voor deze outfit heb je nodig:

 • Gebreide trui – Primark

 • Ripped Jeans – H&M

 • Chelsea boots – Zara

 • Sjaal met print – H&M

Wat vinden jullie van mijn outfits?

Kim

10 thoughts on “3x herfst outfits”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge